Menu Close

Tajunnan mieletön kesäkilpailu

Kuulaiden ja lämpimien kesäöiden kunniaksi julkistan Tajunta.netin ja Tajunta-kaupan yhteisen kesäkilpailun.

Ajatuksena on suositella Tajunnan facebook-sivua FB-kavereille. Kilpailuun osallistuminen vaatii siis FB-profiilin. Uusien tykkääjien ja suosittelijoiden kesken arvotaan tuotepalkinto.

Jotta saisimme suosittelijat selville, tulee uuden Tajunta-fanin ilmiantaa suosittelijansa tämän muistiinpanon kommentteihin, jolloin sekä nimetty suosittelija että uusi tykkääjä osallistuvat palkintojen arvontaan. Pelkkä tykkääminen ei siis riitä kilpailuun osallistumiseen, vaan tarvitaan suosittelijan nimen sisältävä kommentti edellä linkattuun muistiinpanoon.

Eli, jos olet Tajunnan FB-sivun fani, suosittele sivua ystävällesi, ja pyydä häntä kirjoittamaan nimesi kommentiksi, jolloin kumpikin osallistuu palkintojen arvontaan.

Voittaja voi valita palkinnoksi yhden seuraavista tuotteista: Kaiken oudon ensyklopedia -kirja, Kadonneen symbolin metsästys -DVD, Hermeetikko nro 13 -lehti tai Tarot-pöytä kelttiläinen risti. Palkinnot löytyvät tuolta.

Suosittelua voi jatkaa aina heinäkuun kolmanteen päivään asti. Tämän jälkeen järjestetään arvonta ja voittaneelle pyritään ilmoittamaan henkilökohtaisesti.

Suosittelun voi hoitaa kuinka haluaa, Facebook-sivujen oikeasta laidasta löytyy esimerkiksi linkki “Ehdota kavereille”. Myös tämän postauksen jakaminen seinälle on hyvä keino.

Valmis?
Mene.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.