Menu Close

Intention maadoittaminen symbolien ja kehon nesteiden avulla

Tässä tekstissä käsittelen magiaa. Ensin sen perusteita lyhyesti ja sen jälkeen käytännön esimerkkien kautta. Pääajatuksena on intention maadoittaminen, eli tämän psykofyysisen todellisuuden jossa elämme, valjastaminen yksilön piilotettujen voimien käyttöön. Tähän käytetään kehon nesteitä, mantroja, voimasanoja ja  mielikuvia.

Magia on aivojen uudelleenohjelmointia. Vanhojen ajatusmallien purkaminen ja henkilökohtaisten rajojen ylittäminen hallitusti ovat magian tärkeimpiä tavoitteita. Ihminen käyttää turhaan sisäiseen löpinään suunnattoman määrän energiaa. Tämän energian vapautuessa, kun energiaa sitovista turhista toimista luovutaan, saadaan käyttöön energiaa, jonka voi käyttää unimaailman ja mielikuvituksen tutkimiseen sekä tahdon ja toiminnan kohdistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Maagi turvautuu epäkonventionaaliseen, tarkoituksenmukaiseen käytökseen saadakseen epäkäytännölliset ajatusmallit näkyviksi. Ritualistinen praktiikka on tarkoitettu tuomaan alitajuisia voimia pintaan päivätajunnan tarkasteltavaksi.

Magian periaatteita

Magian harjoittaminen on helppoa, jos on selvillä joistakin periaatteista. Kehonkuvan muokkaaminen on olennaista maagista toimintaa. Erilaiset kehonkuvaa ohjaavat järjestelmät, kuten intialainen chakrajärjestelmä, kiinalainen sisäelimiin perustuva järjestelmä ja kabbalan elämänpuu tuottavat symbolisia merkityksiä kehon akseleille ja pisteille eli energiakanaville ja energiakeskuksille. Toinen tärkeä maaginen toiminnan muoto on intention harjoittaminen. Tämä tekniikka vaatii melkoista maagisen työn kokemusta, mutta se väistämättä avautuu magiaa tarpeeksi harjoittaneelle. Perusideana on se, että tapahtuminen on aina jonkin intention seurausta. Intentio virtaa kaiken energian lähteestä käytännön tapahtumiseen eri asteiden kautta. Näitä asteita ovat tietäjät kautta aikojen yrittäneet määrittää ja nimetä. Näistä yrityksistä niin elämänpuu kuin chakrajärjestelmäkin ovat syntyneet.

Intention kaksi puolta ovat tahto ja huomio. Tahtomisen ja huomion kiinnittämisen harjoitteet ovat maageilla tavallisia. Kolmas tärkeä harjoite maagille on uni- ja valvemaailman integraatio. Tähän niin arkimaailman unenomaisuuden ymmärtäminen kuin unessa tietoisena olokin (ns. selkounet).

Apuhenki

Esittelen seuraavassa kaksi rituaalia joiden tarkoituksena on maadoittaa rituaalin tekijä todellisuuteen ja toisaalta opettaa näkemään tekonsa ja niiden seuraukset maagisessa valossa. Rituaalien avulla luodaan niin kutsuttu apuhenki, joka on maagisen teorian mukaan astraalissa elävä ja sinne luotu ajatusmuoto (thought form). Se kykenee tietyissä rajoissa itsenäiseen toimintaan, ja sillä on havaittava muoto. Apuhengen luonti on oman intention ulkoistamista, ja sen tärkein opetus on se, että se näyttää maagille, että hänen tahtonsa ei ole sidottu egoon eikä kehoon. Seuraavassa annan ohjeet johdattavan apuhengen luontiin. Se, toimiessaan, johdattaa ihmisen käytöksen tilaan, jossa hän on valmis löytämään asian, joka apuhengelle ilmoitetaan. Tämä asia voi olla hukatut avaimet, uusi kumppani, uusi työpaikka, paras avokadopastaresepti tai vaikka oma todellinen tahto. Varsin voimakas henki siis.

Apuhenki sidotaan maahan symbolien avulla. Hengelle on ensimmäisenä annettava nimi ja muoto. Olkoon henkemme nimi Ikuinen Löytäjä. Hänen symbolinsa on ympyrä, jonka keskellä on piste. Ympyrän laidoilta osoittavat neljä isompaa nuolta ja kuusitoista pienempää nuolta kohti keskustaa. Nämä nuolet kuvaavat liikettä ei-mistään (ympyrä) johonkin (piste), eli potentiaalista (avaimet voisivat olla minulla) aktuaaliin (minulla on avaimet). Nuolia on kaksikymmentä, koska ne edustavat elementtejä ja alielementtejä, jotka ovat kaiken maagisen työn perusta. Elementit ovat tuli, vesi, ilma ja maa. Ne ovat psykologisessa tulkinnassa tahto ja intuitio (tuli), tunne ja alitajunta (vesi), ajatus ja järki (ilma) sekä keho, käytäntö ja toiminta (maa). Alielementit muodostetaan edellisistä siten, että pääelementit paritetaan neljän sarjoissa. Näin syntyvät siis tulen tuli, tulen vesi, tulen ilma ja tulen maa; veden tuli, veden vesi jne. Näin kunnes on kuusitoista alielementtiä.

Nyt käsillä oleva henki on hyvin alkuvoimainen ja kattaa suuren määrän maagista teoriaa. Silti tämän maagisen teorian tuntemus ei ole välttämätöntä hengen kanssa työskennellessä. Pelkästään kuvatun symbolin visualisointi riittää hengen kutsuksi. Sen lisäksi nimi Ikuinen Löytäjä toimii avaimena hengen kanssa kommunikointiin. Sanon nyt tässä, että parasta on kehittää omat symbolinsa. Yllä esitetty sinetti ja henki ovat sen luonteisia, että ne toimivat minulle. Maagina sinun täytyy pystyä kaivamaan esiin symboleja ja nimiä, joilla on mahdollisimman paljon merkitystä juuri sinulle. Annoin nyt nämä attribuutit hengelle esimerkin vuoksi.

Henkien asuinpaikka on astraali, joka on tietty olemisen moodi, tajunnan taso ja tapa kuvitella. Jotta saisimme apuhengen siirrettyä astraaliin, tarvitsemme toimen, jonka avulla henki kiinnitetään materiaan. Materiasta henki saa energiansa siirrettyä astraaliin. Jos et ole koskaan kokenut astraalia, etkä ymmärrä mitä se tarkoittaa, sitä voisi kuvailla eräänlaiseksi ulkoistetuksi mielikuvitukseksi. Siellä rakentuu kaikki se, mikä johtaa maan tasolla tapahtuviin asioihin. Maagi kommunikoi astraaliolentojen kanssa ja muokkaa astraalia saadakseen magiansa tapahtumaan. Astraali on nähtävissä. Maagi oppii väistämättä aistimaan astraalin harjoiteltuaan tarpeeksi.

Energian sitominen materiaan on yksinkertaista. Siihen tarvitaan vain materiaa ja energiaa sekä sitova toimi. Energian osuutta tässä edustaa maagin tahto ja huomio ja materiaa kehon nesteet sekä astia. Astia voi olla mikä tahansa suljettava astia. Korkillinen pullo käy mainiosti. Toimen kuvaan seuraavassa.

sinetti

Rituaali apuhengen luomiseksi

Voimakkaimpia maagisia tiloja on eroottinen kiihtymys. Seksiä harrastava saattaa parhaimmillaan olla äärimmäisen keskittynyt. Magiassa on hyvin tavallista käyttää tätä energiaa maagisen työn perustan, gnosiksen eli korkeamman tajunnantilan aikaansaamiseksi. Apuhengelle on annettava uhrilahja, jotta se saisi energiaa elää. Tämä uhrilahja voi olla mikä tahansa antajalleen tärkeä asia tai esine. Tehokkaimmaksi havaitut uhrit ovat kehon nesteet: virtsa, hiki, vaginan nesteet, sperma, kuukautisveri, veri, sylki. Niissä on suunnaton määrä informaatiota nesteen alkuperästä eli nesteen erittäneestä yksilöstä. Siksi niissä on myös maagista voimaa. Maagisen teorian mukaan erilaisia henkiä asuu kehon nesteissä, ja siksi maagit ovat hyvin tarkkoja siitä, että kehon nesteet eivät joudu vääriin käsiin. Nyt luomallemme hengelle annamme siis pullon asuinsijaksi.

Tee paperi tai nahanpala johon olet piirtänyt Ikuisen Löytäjän symbolin. Tätä kuviota kutsutaan sinetiksi. Kiihota itsesi orgasmin partaalle ja kun tunnet orgasmin lähestyvän, keskity voimakkaasti Ikuisen Löytäjän symboliin. Lauetessasi lausu vaikka mantraa “Ikuinen Löytäjä eläväksi!” Kostuta sinetti kehosi nesteillä, joita orgasmin aikana on erittynyt, laita sinetti pulloon ja sulje pullo. Laita se varmaan paikkaan, jossa se ei vahingoitu ja jossa se on mahdollisimman suojattu ulkopuolisten huomiolta.

Nyt henki nimeltä Ikuinen Löytäjä on luotu. Sitä voi kutsua sen nimellä tai symbolilla ja tehdä sille pyyntöjä. Pyyntö voi olla vaikka rauhallisen paikan löytäminen. Keskity symboliin ja lausu jotain suuntaan “Ikuinen Löytäjä, johdata minut rauhalliseen paikkaan, jossa voin levätä hetkisen. Johdata askeleeni, johdata katseeni, johdata sydämeni.”

Hengen asuinpullon käyttö rituaalissa on myös tehokasta. Kokeile keskustella pullon kanssa. Kysy siltä jotain ja tunnustele pullon energiaa. Onko pullolla jokin ilme? Mitä siellä asuva henki tuntee? Saatat kuulla sanoja tai kokonaisia lauseita. Luo yhteys pulloon esimerkiksi asettamalla se aurinkoon pariksi tunniksi päivässä ja muuten pitämällä sitä pimeässä paikassa. Mitä erikoisemman yhteyden luot pulloon ja henkeen, sitä suuremmaksi tulee Ikuisen Löytäjän voima.

Apuhengen kanssa toimiminen ja rituaali hengen vahvistamiseksi

Eräs tapa kommunikoida henkien kanssa on tekniikka, jota itse kutsun hengailuksi. Olen lukuisat kerrat kutsunut henkiä kotiini vieraaksi. Tarjonnut teetä ja aistinut hengen tuottamia tunteita ja mielikuvia. Hengailu on kotoisampaa kuin perinteiset henkien kutsun menelmät. Ei tarvitse kaapuja, sauvoja ja noitapiirejä. Kutsu rohkeasti haluamasi henki kotiisi, ja jos haluat rajoittaa sen olemista, osoita sille tietty paikka kodissasi. Tuolit ovat hyviä rajoittajia. Tarjoa hengelle ruokaa, juomaa, savua tai muuta mikä edistää elämistä, eli siis sisältää energiaa. Luo toverillinen suhde henkeen. Ikuisen Löytäjän asuinpulloa voi hyvinkin käyttää edustamaan henkeä.

Hengen kutsua voi tehostaa sitomalla elinenergiaa sen kutsuun. Jos nyt haluaisit kutsua tieten tahtoen Ikuisen Löytäjän luoksesi, eräs tapa tehostaa kutsua on käyttää niin sanottua virtsan ja veden symmetriaa hyväkseen. Tämä tekniikka sitoo maagin intention rituaalin maalliseen lopputulokseen eli teekuppiin. Se myös valjastaa elementit toimimaan hengen ilmaantumisen hyväksi ja mahdollistaa syvemmän kommunikaation hengen kanssa. Se siirtää maagin psyykkisen energian maagin kehon ulkopuolelle, asuntoon, ravintolaan tai missä sitten teetkään operaation. Tarkoituksena on sitoa mahdollisimman paljon energiaa, eli tahtoa ja huomiota teekuppiin, joka nautitaan Ikuisen Löytäjän seurassa ja hänen kunniakseen. Tähän käytetään niinkin tavallisia keinoja kuin virtsaamista ja juomista.

Rituaalin voi toteuttaa missä tahansa, missä näitä toimia voi tehdä. Ennen rituaalia mieti mikä on päivän polttava kysymys. Mikä oikeasti vaivaa ja kolkuttaa tajunnan ovella? Mikä on vastaus kysymykseen joka olet? Ikuinen Löytäjä voi tuoda sinulle mitä ikinä haluatkaan, mutta kaikella sen tuomalla on hintansa. Joudut alistumaan tajunnantilaan, jonka ilmentymää pyydät luoksesi. Jos pyydät maallisia asioita, olet sidottu maahan, mikä ei todelliselle tajunnan soturille ole mikään ongelma. Jos pyydät henkistymistä, olet sidottu henkeen, ja maa saattaa jäädä unholaan. Tämäkään ei ole ongelma tajunnan soturille. Kuitenkin parasta on pyytää sellaista, mikä tasapainottaa hengen ja maan. Tämä ei tarkoita, että et voisi pyytää itsellesi jotain. Sinun on vain huomioitava, että sinun on aina annettava se minkä saat. Anna hyvä kela, niin saat hyvän kelan.

Virtsaamisen ja juomisen muodostama asetelma on mielenkiintoinen. Virtsaaja edustaa maskuliinia ja pönttö feminiiniä. Virtsatessa intentio liitetään kaikkeen veteen eli siirretään osa tahdosta maailman vesimolekyyleihin. Tämä on hyvin voimakas tapahtuma. Vesi on ikuisessa kiertoliikkeessä ja maagisen teorian mukaan kaikki vesi on yhteydessä kaikkeen veteen. Vesi on hyvin vastaanottavainen elementti ja se säilyttää maagin tahdon hienosti. Maagin tehtävänä on keskittyä tahtonsa kuvaajaan ja/tai nimeen virtsatessaan. Hänen on tunnettava kuinka intentioon liittyvät luvut, sanat ja mielikuvat tallentuvat veteen. Nyt siis virtsan valuessa mielikuvitus sidotaan kuvittelemalla Ikuisen Löytäjän symboli ja sisäinen keskustelu hiljennetään toistamalla mantraa, joka liittyy pyydettävään asiaan. Jos esimerkiksi pyydät onnea kaikille tämän veden kierron piirissä oleville, lausu vaikka: “Oi Ikuinen Löytäjä, anna pysyvä, valheeton onni kaikille”. Tämän pyytäminen tarkoittaa itseasiassa varsin rankkaa opetusta. Taian piiriin joutuneet ihmiset ja muut olennot voivat huonosti, jos joutuvat äkisti kohtaamaan oman valheellisuutensa. Lopulta pyyntö on kuitenkin hyväksi ja johtaa henkilökohtaisen oikean tien kulkemiseen. Siksi sen pyytäminen on turvallista. Hengen asuinpullon meditointi on myös mahdollista. Kuvittele kuinka se ankkuroi taannoisen orgasmin hetkellä koetun energian, mielikuvituksen ja tahdon materiaaliseen todellisuuteen säteillen Ikuisen Löytäjän energiaa.

Kun virtsaus on hoidettu, voidaan siirtyä virtsaamisen vastakappaleeseen eli juomiseen. Tässä toimijan (ent. virtsaajan) osa näytelmässä vaihtuu vastaanottavaksi eli feminiiniksi. Maskuliinista, antavaa puolta edustaa hana tai teekannu joka on yhteydessä kaikkeen veteen ja sitä kautta virtsatessa meditoituun. Varaa hengelle tuoli. Ota vettä kutsuen arkkityyppiä, joka tuottaa asioiden löytymistä. Koska löytymistä ei ole ilman katoamista, tuomitse kadotukseen persoonasi huonot puolet, mitä ne sitten ovatkaan. Virtsatessa on määrätty, että taika antaa aidon onnen kaikille teetä nauttiville. Nauti tee ajatellen henkeä ja sille esitettyä pyyntöä. Kun juot teetä, olet jo tehnyt sen verran työtä hengen ilmestymisen eteen, että se todennäköisesti ilmestyy ilman sen suurempaa työtä tuolilleen istumaan. Keskustele hengen kanssa, esitä sille kysymyksiä ja odota vastauksia rauhallisen tarkkaavaisena. Tunne koko kehollasi mitä itse tunnet ja mitä henki tuntee. Kysy erityisesti mitä sinun tulisi tehdä, jotta voisit todella tuottaa onnen ympärilläsi oleville: miten sinun tulisi ajatella, toimia ja tuntea.

Nyt voit alkaa varsinaiseen työhön eli sen energian aistimiseen joka johdattaa sinut kohti onnea tuottavaa tajunnantilaa. Jos haluat syventää kokemusta, pyydä Ikuista Löytäjää astumaan kehoosi ja opastamaan ajatuksiasi, liikkeitäsi, tunteitasi ja tahtoasi. Ole Ikuinen Löytäjä ja kulje määrätietoisesti ja epäröimättä kohti määränpäätä. Älä kuitenkaan takerru intentiosi lopputulokseen, vaan toimi ikään kuin et olisi siitä tietoinen. Kun intentio on kerran asetettu orgasmilla, virtsaamalla ja juomalla, on se sisäistynyt kehoosi ja toimii siellä halusit tai et. Nyt sinun on vain tunnettava vuo joka johtaa toivottuun lopputulokseen. Askel kerrallaan kohti mielikuvan aktualisoitumista. Takuuvarmaa on, että opit jotain onnesta ja onnellisuudesta.

Lopuksi

Tässä joitakin keinoja joiden tarkoituksena on oppia ulkoistamaan tahtonsa, keskittymään, meditoimaan elementtejä ja rikkomaan käytöksensä rajoja. Maagin tehtävänä on hallita elementtejä ja sitä kautta saada yhteys luontoon ja universumiin. Mikäli koet kehon nesteiden käytön vaivaannuttavana niin mietipä miksi näin on. Kenen intressejä palvelee se, että ihmiset eivät vapauta kehonsa voimia rituaaleissa, joilla saavat aivan omaa voimaa, jolla hallita maailmaansa? Muista kuitenkin, että kaikki teot tulevat takaisin ja että sieluaan on ihan turha myydä mistään hinnasta. Luo henkiä joista on hyötyä kaikille. Käytä Ikuisen Löytäjän voimaa tuomaan sinulle yksinkertaisia onnen kokemuksia. Ikuinen Löytäjä symboleineen on rakennettu tietoisena tajunnan komplekseista ja määrittäjistä. Se on suuri initoija, joka opettaa paljon siitä, miten asioita oikeasti saavutetaan.

Onnea kokeiluille.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: