Menu Close

Yliluonnollisen dekkarin antologia etsii novelleja!

dekkariURS ja Tajunta Media hakevat osallistujia okkulttisia etsivätarinoita kokoavaan novelliantologiaan. Kokoelma tulee olemaan ensimmäinen osa Aavetaajuus-kirjasarjaa, ja se julkaistaan sekä painettuna että e-kirjana. Arvioitu ilmestymisajankohta on loppuvuodesta 2013.

Novellien on jollain tapaa yhdisteltävä dekkaria ja kauhu- tai yliluonnollisia elementtejä. Tarinoihin voi hakea vaikutteita vaikkapa Twin Peaksin, Salaisten kansoiden, John Constantinen tai Sherlock Holmesin maailmoista. Yliluonnolliset elementit voivat olla yhtä hyvin etu- tai taka-alalla. Tarinat voivat kertoa esimerkiksi ulottuvuuksien väliä harppovan maagisen etsivän edesottamuksista, tai sitten Holmes-tyyppisen tarinan, jossa yliluonnollinen paljastuu lopulta vain mielikuvituksen tuotteeksi. Kertomuksen voi sijoittaa mihin tahansa aikakauteen ja mihin tahansa, olemassaolevaan tai kuvitteelliseen paikkaan.

Antologian toimittavat Jyrki Pitkä ja Tuomas Saloranta. Käsikirjoitukset voi lähettää osoitteeseen info(ät)tajunta.net. Viimeinen jättöpäivä on vappuna 1.5.2013.

2 Comments

 1. Tiina Laine

  Heippis
  Onko novelliin tarkempia toivomuksia, eli mikä riviväli/asettelu, kuinka pitkä se saa olla?

  T: Tiina Laine

  • admin

   Mitään erityisiä vaatimuksia ei ole, mutta maalaisjärkeä voi käyttää esim. luettavuuden suhteen. Pituuden suhteen lyhyempi on parempi, ja ohjeellisena ylärajana voi ajatella vaikka pariakymmentä liuskaa kun riviväli on 1,5 ja fonttikoko 12. Sinänsä rajoituksia ei kuitenkaan ole.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.