Menu Close

Tiedostamo

 
Tajunta ja Salakirjat ovat avanneet kivijalkaliikkeen Helsinkiin.

Alppilassa, osoitteessa Viipurinkatu 1 sijaitseva liike avattiin lauantaina, ensin aamupäivällä yleisölle, ja illemmalla pidettiin pienet juhlallisuudet, jossa nautittiin mietoja viinejä, kangerreltiin puheiden kanssa ja kuunneltiin Juha Raution runoja Duo Perikadon esittämänä. Meininki oli mitä mainioin.

Kauppa on auki ma-pe 12-18 ja la 10-15, tarjolla on Tajunta-kaupasta tuttua kirjallisuutta sekä galleriaseinä, jossa vierailee kuukausittain vaihtuvan taiteilijan näyttely. Pyrimme pitämään näyttelyt tasokkaina ja jollain tapaa Tiedostamon henkeen sopivina. Joulukuussa esillä on Aleksi Martikaisen taidegrafiikkaa.

Aikomus on myös kutsua eri alojen ihmisiä pitämään kaupassa luentoja ja esitelmiä laajasti esoteriaan, henk. koht. kasvuun ja kaikkeen kummaan liittyvistä aiheista. Ainakin yksi on jo varmistunut, joten lupaavalta näyttää silläkin saralla. Suunnitelmissa on myös erilaisten teemakuukausien järjestäminen sekä kaikinpuolin rento ja hyvä meininki.

Lisäys: Nyt Tiedostamon verkkosivut ovat auki: www.tiedostamo.fi. Myös FB-sivulta löytyvät tärkeimmät tiedot ja Kansanperinne-blogissa hiukan lisää kuvia ja juttua.

Tervetuloa vierailemaan itse kaupalle, tsekkaamaan näyttely ja vaikka nauttimaan kupposellinen pakurikääpäteetä (jahka saadaan jostain hommattua keittolevy. Jos nurkissa pyörii ylimääräinen niin tuo mukanasi:)

View Larger Map

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.