Menu Close

Rautapää ja perkeleet

Ilmari Rautapää, okkulttinen etsivä -äänikirjasarja on edennyt jo kolmanteen jaksoonsa. Jakso aloittaa uuden neliosaisen kokonaisuuden nimeltä Rautapää ja perkeleet. Kirjoittajan pallille on kavunnut sanataituri Sami Tissari.

Ensitöikseen Rautapää ja perkeleet marssittaa yleisön eteen uuden hahmon, konsulttiyhtiö Sinnelag Communicationsin Head Managerin Henrik Mesmersaaren.

Aikanaan myös Ilmari Rautapään oppi-isän Johannes Valkosen kisällinä ollut Mesmersaari löysi aikuisuuden kynnyksellä jotain henkistä etsintää parempaa: kylmän käteisen. Sinnelag Communications toteuttaa asiakkaittensa tavoitteita kaaosmagian, okkultismin, joukkohypnoosin, siekailemattoman väkivallan tai minkä tahansa keinoin – Henrik Mesmersaari on valmis kokeilemaan vaikka kansantanhuja, jos se vain tuo kahisevaa firman kassaan. Aitona chauvinistina ja ihmisvihaajana Mesmersaari haistattaa myös pitkät tasa-arvolle ja oikeudenmukaisuudelle ja muulle leperrykselle. Ihmisarvo on ensisijaisesti lompsajuttu, on yksi Mesmersaaren lempilajatelmista.

Tarinassamme Mesmersaari vainuaa keinon tahkoa rahaa, kun demarikansanedustaja Ilona Tuohioja saapuu hänen puheilleen. Tuohioja tarvitsee apua kampanjassaan vähäosaisten olojen parantamiseksi, ja apua hän tulee saamaan. Ei ehkä kuitenkaan sellaista kuin odotti, saati sitten osasi pelätä…

Ilmari Rautapää taas heräilee Hesperian päihdepsykiatriselta osastolta. Muistikuvat ovat yhtä sekasotkua ja maksa-arvot huutavat hoosiannaa. Todistusaineisto viittaa vahvasti siihen, että törppöiltyä on tullut ja pahasti. Silti Ilmari on varma, että puuttuvien muistikuvien takana on jotain paljon synkempää kuin tavannomaista rankempi ryyppyputki.

Tsekkaa jakson traileri:

Jaksoa saa ostella Tajunta-kaupasta.

Saatavilla myös iTunesista:
Ilmari Rautapää - Okkulttinen Etsivä, Rautapää ja perkeleet 1 - äänikirja

Rautapäät löytyvät myös useista muista online-musiikkikaupoista ja -palveluista.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.