Menu Close

Psykofyysiset tutkimukset parantajilla

Mediasfäärin videojulkaisu 2.

Sergei Kolmakov puhuu parantajista ja kognitiivisen fysiikan tutkimuksesta, lähinnä venäläisestä mallista (suomalaista mallia nyt ei vähään aikaan olla nähtykään). Kuvattu Tiederahaston luennolta 13.2.09.

Luentomatskua mm. kuudennesta aistista riittäis toiseenkin videoon jos kiinnostusta löytyy.

Kaikki Tajunta-TV:n ohjelmat.

5 Comments

 1. Wespa

  Moi ajattelin vaan ilmoitella, että kun sulla on tossa Blogrollissa Parablogin linkki, niin voisitko päivittää sen muotoon paranormaaliblogi.net, kun nythän se ohjaa sivuston vanhalle palvelimelle (paranormaaliblogi.wordpress.com).

  Niin ja kyllä tällaiset luennot kiinnostavat, pistä vaan lisää videota. 🙂

 2. Gamma

  Hei! Laita vain jatko-osaa tulemaan.. Tulosten ja taustojen lisäksi olisi hyvä tuoda tarkemmin esille myös sitä, minkälaisia menetelmiä ja tekniikoita on käytetty, jos Kolmakow on tästä puolesta kertonut.

 3. SS

  Hei, Kiitoksia mielenkiintoisesta videosta. Miten voisi testata onko itsellä parantajan kykyjä? Pystyn ainakin omat sairaidey usein poistamaan meditoimalla ja jotenkin ymmärtämällä sairauden syyn. Voi toki olla lumetta mutta mitäpä väliä kun tuntuu toimivan. Eipä viitsisi mennä tuntemattomille ihmisille kykyjään testaamaan.

  • Anne

   On totta, että ihminen haluaa kieltää synnynnäiset pararnormaalit kyvyt, koska kukaan ei häntä ymmärä.
   Niitä ei voi järjellä selittää, enkä tiedä voiko muutenkaan? Siis todistettavasti? Jos niitä vielä on monenlaisia,
   ei niistä voi puhua. Ihminen leimataan tänä päivänä hulluksi, jos hän jollekin jotakin kertoo. Toisaalta, jos yrität lohduttaa ihmistä, voit vahingossa järkyttää hänet tiedoillasi niin: “Että hän menee täysin pois tolaltaan.”
   Siitä viisastuneena olen ollut hiljaa, ja yrittänyt itse kehittää itseäni. Jonkin verran olen onnistunut, mutta en läheskään niin paljon, kuin olisin toivonut. Sergei Kolmakow on täysin oikeassa luennoisessaan tästä
   asiasta. Anne 24.4.2009

 4. cisse

  löysin eilen tämän saitin, ja olen innostunut jotta täällä on useampia suomenkielisiä videoita.miesystäväni ei puhu tahi ymärrä sujuvasti englantia, ja aina ei jaksaisi vanha rajatiedon harrastaja simultaanitulkata henkilölle joka vasta alkaa tutustua ilmiöihin.Kysymyksenä Teille; onko infoa miksi Rauni-Leenan mainioita haastatteluja ei ole tekstitetty? Jos on rahapula niin kellä se on?

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.