Prometheus Rising

 Posted by at 17.31  Esoteria, Linkit, Tutkimus
loka 312007
 

Robert Anton Wilsonin Prometheus Rising.

Imagine anyone trying to make sense of an amalgam of Timothy Leary’s eight neurological circuits, Gurdjieff s selfobservation exercises, Korzybski’s general semantics, Aleister Crowley’s magical theorems, the several disciplines of Yoga, Christian Science, relativity and modern quantum mechanics, and many other approaches to understanding the world around us!

Mahtavaa.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

  2 Responses to “Prometheus Rising”

  1. Etkö päästä itsesi liian helpolla, kun laitat vain kirjan takakansitekstin, vaikka mahdollisuus olisi esimerkiksi eritellä tai analysoida sisältöä enemmänkin!
    No, ei ole tarkoitus valittaa, olen vain pettynyt kun toistuvasti blogilistan ilmoittaessa tämän päivittyneeksi löydän vain linkin enkä muuta. 😉
    Tämä ei ole nillitystä, tämä on haaste!

  2. Niin oishan se mielenkiintoisempaa tietysti.. Tosin en ole vielä Prometheusta ehtinyt lukea, joten siitä on vielä hiukan hankala kirja-arvostelua kirjoittaa. Piti saada näin näpäkkä löytö äkkiä jakoon 🙂 Tietysti Wilsonin persoonasta ja tuotannosta olisi voinut jonkun rivin väsätä.

    Mut kiva että joku odottaa jotai sanottavaakin 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(vaaditaan)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.