Menu Close

9.11. pelon vastainen päivä

Siistiä, Keosto -kollektiivi on julistanut Pelon vastaisen päivän, jonka tarkoitus on herätellä ihmiset huomaamaan kuinka pelko vaikuttaa jokapäiväisiin valintoihin. Hyvä esimerkki pyrkimyksestä ottaa todellisuus omiin käsiin. Yhteiskunnallista magiaa, detournausta ja psykomaantiedettä.

Kuinka juhlimme Pelon vastaista päivää?

Pelon vastainen päivä ei ole mielenosoitus, se on juhlapäivä. Emme järjestä keskitettyjä aktioita, mutta tässä muutamia vinkkejä päivän ohjelmaksi.
– Lähetä pelottavalle ihmiselle, yritykselle tai instituutiolle kirje tai kerää adressi, jossa kohteliaasti pyydät tätä olemaan vähemmän pelottava.
Printtaa tästä lentolehtinen (pdf-muodossa) ja levitä pelottomuutta.
Printtaa tästä juliste (jpg, 7MB), jolla iltapäivälehtien pelottavat lööpit voi korjata vähemmän pelottaviksi. (pienempi web-versio)
– Merkitse kaupungilla pelottaviksi tai pelon aiheuttamiksi kokemiasi asioita.
– Järjestä pelonvastaiset juhlat.
– Voita pelkosi, tee rohkeusteko: ystävysty ulkomaalaisen kanssa, puolusta julkisesti pedofiilia, käy katsomassa syöpäpotilasta, kerro mitä oikeasti ajattelet.

Tällaiset tempaukset lähenevät magiaa moneltakin kantilta. Esim. juhlat jo sinänsä ovat aina pohjimmiltaan ritualistisia, ja 911 on varmasti nykypäivän vaikuttavin numeromaaginen luku. Lisäksi ajatus mediaan piilotetusta, normiaisteilta salatusta pelonlietsonnasta on esimerkillisen esoteerinen. Todellisuuden näkeminen ja kokeminen uudelta kantilta on jokaisen okkultistin ensimmäinen lähtökohta. Sen hallitseminen on toinen.
Via

5 Comments

 1. Noora

  Hyvää huomista pelon vastaista päivää! Jyväskylässä juhlitaan, levitetään lööppejä ja flyereitä, tägätään valvontakameroita ja levitetään tarroja. Entä Joensuussa? 😉

 2. Noora

  Ai niin. Harha ois tervetullut mukaan Keostoon. Seuraava huippukokous Punkaharjulla 6. 12. 2007. Katselkaa vaikka noita Keoston sivuja ja sanokaa kiinnostaako!

 3. Jyrki

  tuosta wikistä on jotenki hirmu vaivalloista ottaa selvää mistä keostossa lopulta on kyse, joten jos viitsit niin kerro parilla lauseella keoston tarkoitus?

 4. Noora

  Keosto on yhteenliittymä maanalaisia taiteilijoita ja taiteilijaryhmittymiä. Wikistä saa aika hyvin selkoa ainakin siitä, minkä tyyppistä tapahtumaa on ollut. Verkostoitumalla olemme kaikki vahvempia.
  http://www.keosto.org/Keosto:Tiedotus
  Tuosta saa aika hyvää kuvaa, että mitä teemme.
  Tarkoitus on siis tehdä yhdessä, yhdistää ja jakaa voimia, jada jada, esim meidän hear-yhdistys on tullut tekemään radiota ja tuonut musiikkiartisteja muiden esim. kuvataidetapahtumiin, ja nyt pelon vastaisessa päivässä hearilta serveritila ja toisaalta julisteisiin rahaa… jne!
  Rekuperaatiota vastaan pienten puolella ollaan, vahvasti vastavirrassa.

 5. Jyrki

  juu miusta kuulostaa ihan hyvältä ajatukselta tulla tuohon mukaan, pitää tietysti ottaa vielä asia esiin kokouksessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.