Menu Close

Viikonvaihteen viihteet ja faktat

The Mindscape of Alan Moore

Videon postanneella häiskällä on paljon muutakin tykkiä matskua Youtubessa, kuten vaikka R. A. Wilson puhumassa todellisuudesta ja kielestä.

Joo ja muihin aiheisiin.

Taloudellinen taantuma parantaa mielenterveyttä.

Marilyn Ferguson, ehkä merkittävin vaikuttaja New age -liikkeen yhtenäistymiseen (niin pitkälle kun new agesta voi yhtenäisenä liikkeenä puhua) ja leviämiseen on hiljattain kuollut.

“Luulosairaus” näkyy aivokuvissa. Väitöstutkimuksen perusteella selittämättömille oireille voidaan löytää lääketieteellinen selitys.

Väkivaltapelejä harrastavat penskat tappelevat muita enemmän.

Siisti kuulohavaintojen käsittelyä konkreettisesti muuttava efekti. Tsekatkaa tämä ja kuunnelkaa audioklipit.

Vanhahko tutkimus, josta muistaakseni blogasin joskus aikasemminkin, mutta nyt ollut taas pinnalla viimeaikoina. Geenit määrittelevät poliittisen suuntautumisen.

Vasenkätiset ovat estyneempiä kuin oikeakätiset. Syitä etsitään vanhasta kunnon “vasen aivopuolisko vastaan oikea aivopuolisko” -asettelusta.

Edge Media Television tarjoaa paljon mielenkiintoista striimattua ohjelmaa, kuten vaikka parituntisen rykäyksen transpersoonallisesta valaistumisestä ja kundaliinin herättelystä.

Tokihan kaikki yhtään skenessä olevat tietää että maailmanloppu tulee 21. 12. 2012, mutta homman ympärillä alkaa olla jo aika iso bisnes, tuhatpäisine konferensseineen kaikkineen. LA Timesin artikkeli.

Kelly Bulkeley puhuu unien merkityksestä eri uskonnoissa. Boston Globen artikkeli.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.