Menu Close

Linkkiveitsi-kilpailu

linkkuveitsiTajunta.net järjestää toisen lukijoille suunnatun kilpailun. Ensimmäisessä kilpailussa etsittiin taikatemppuvideoita, mutta se ei saanut ihan mieletöntä osallistujavyöryä aikaiseksi, joten katsotaan miten tällä erää käy.

Tällä kertaa kilpailuun osallistutaan 3 – 5 internetlinkin avulla. Linkkien tulee olla jollain tapaa toisiinsa liittyviä. Ne voivat esimerkiksi kommentoida toisiaan tai muodostaa loogisen kehityskaaren. Aihepiirin pitäisi pysyä jollai tapaa blogin aiheissa (parapsykologia, henkisyys, ajattelu, psykologia, salaliitot, okkultismi, henkinen kasvu, rajatieto jne.), mutta hauskat, kummalliset ja epätavalliset jutut toki luetaan bonuksiksi. Linkkeihin voi liittää pienen johdatuksen tai selvennyksen, jos se tuntuu tarpeelliselta.

Palkinnot ovat tälläkin kertaa messevät. Voittajalle lähtee näistä seuraavista kirjoista kolme vapaavalinnaista: Simon Cox: Illuminating Angels & Demons, Patanjalin jooga-ajatelmat, Tatu Hirvonen ja Esa Mangeloja: Miksi kolmas hampurilainen ei tee onnelliseksi ja Michael Bradley: Salaseurojen käsikirja.

Voittajan valinnan suoritan loppukädessä minä, mutta lisään saapuneita kilpailulinkkejä blogipostauksiksi, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa kunkin postauksen oikeanpuoleisessa palkissa olevan tähdityssysteemin avulla. Voin myös kieltäytyä jakamasta palkintoja, jos osallistujia on huonosti tms.

Kilpailu alkaa nyt, ja jatkuu tästä päivästä viikon verran, eli viimeinen osallistumispäivä on 2.12.09. Osallistuvat linkit kommenttina tähän postaukseen tai sähköpostilla vonqlippoth (at) tajunta.net.

Linkkiveitset teräviksi!

5 Comments

  1. Pingback:Muistutus – Linkkiveitsi-kilpailu

  2. Von Qlippoth

    Jees, osallistumisaika kului loppuun ja kolme henkilöä otti osaa kilpailuun, mikä ei mitenkään mieletön prosentti ollut 355 lukijasta, jotka tätä postausta vilkaisivat. Kolme osallistunutta linkkiveistä olivat kuitenkin ihan ansiokkaita ja tasaväkisiä, joten päätin jakaa palkinnot tasan, ja jokainen osallistuja sai yhden palkintokirjan. Suuri kiitos osallistuneille ja kilpailua mainostaneille. Seuraava kilpailu on sitten tiedossa jossain vaiheessa.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: