maalis 012011
 

Pekka Kaarakainen esitelmöi Allan Kardecista ja spiritistinen opin tai ts. spiritismin synnystä 1800-luvulla.

Kyse ei siis ole varhaisteinien ouija-laudan kanssa leikkimisestä, vaan ranskalaisesta herrasmiehestä, joka kiinnostui tutkimaan meedioita, ja alkoi systemaattisesti kartoittaa henkimaailmaa useamman luottomeedion avustuksella.

Henkien kirjaa voit tilata mm. Tajunnan kaupasta. Tsekkaa myös Spiritismi lyhyesti.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

  3 Responses to “Allan Kardecin spiritismi”

  1. Hyvin mielenkiintoinen video ja mukava aihe-alue käsittelyssä. 🙂
    Kiitos jakamisesta.

  2. Spiritismin olennaisin osa ei tässä videossa vielä tullut esiin. Spiritismi toi kiistämättömien todisteiden kautta esille sen, että kuolema ei ole muuta kuin olotilan muutos. Elämä ei todellakaan lopu. Emme vie tuonpuoleiseen maailmaan omaisuuttamme tai kunnianimiä vaan elämän aikana suorittamamme teot. Jokainen kokee hyvien ja huonojen tekojensa seuraukset ja on näinollen suhteellisen onnellinen tai onneton niittäen sitä mitä on kylvänyt. Kiistattomat todisteet tästä tekevät ihmiset valitsemaan tekonsa uudessa valossa ja se myös auttaa kestämään vaikeuksien yli, koska ne aina ovat väliaikaisia.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(vaaditaan)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.