Menu Close

Ajankohdan sekalainen linkkipostaus

Asiallista juttua näkemyseroista ja peloista geenimuuntelua kohtaan. “Muuntogeeniset organismit ravinnossa ovat arkiajattelussa usein saastunutta, luonnotonta, ympäristölle vaarallista, markkinatalouden sanelemaa, yksilön vapautta rajoittavaa. Sairauksien hoidossa ja lääkkeiden tuotannossa muuntogeeniset organismit taas ajatellaan pelastajina.”

Naiset haistavat alitajuisesti miesten seksuaaliset intentiot.

Jälleen uusi yritys kehittää joko energiatuotannon mullistava generaattori tai huijailla rahaa suurilla toiveilla. Vähän samaa meininkiä kuin kotimaisessa alumiiniakkukähinässä. Itse venailen vaan orgooniharvesterin ilmaantumista markkinoille.

Tuoreen tutkimuksen mukaan subliminaalisen (eli huomiokynnyksen alitavan) markkinoinnin vaikutukset ovatkin suurempia kuin ollaan yleisesti luultu. Maailma käy vaan hetki hetkeltä pelottavammaksi paikaksi elää.

Discover-lehden artikkeli kvanttibiologiasta.

Kofeiini korreloi hallusinoinnintodennäköisyyden kanssa.

Yhdestätoista yleisimmästä kemiallisesta yhdisteestä jenkkien vesijohtovedessä kolme on psykiatrisia lääkkeitä.

Havainnon niksauttelua. Puolet näistä oon jo linkannu aikasemmin, mutta kivojahan nuo on.

Lisää juttua kroonisen stressin myrkyllisyydestä.

Sigmund Freud in the Uncanny Realm of Unconscious! Mahtisarjis 😀

Ilokaasu tehostaa mielikuvitusta ja suggestiivisuutta. Jeesannee siis mielikuvaharjoituksissa ja hypnoosissa.

Kiintoisa artikkeli kristinuskon kehityksestä Yhdysvalloissa. Suurin osa kristityistä on hylännyt dogmaattisen opin ja yhdistelee erilaisia elementtejä toisiinsa, jopa muista uskonnoista. Oikein, mitä sitä suotta pysymään samoissa vanhoissa kaavoissa jos herkkuja on tarjolla muualtakin.

Aaron Gach ja the Center for Tactical Magic. Hyvä haastis siitä kuinka yksityisetsivä, taikuri ja ninja muokkasivat Aaron Gachin maailmankuvaa.

Santeri Nemo kirjoittaa psykomaantieteestä ja demoniopista. Kiintoisa blogi muutenkin tuo Koiranmutkia. Mennee blogrolliin.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.