Mainosta Tajunnassa

 

Tajunta.net myy tehokkaita, tarkasti kohdennettuja mainospaikkoja edulliseen hintaan.

1. Mainostus Tajunta.net -sivustolla

Mainospaikkoja löytyy yläpalkin yhteydessä, päämenun alapuolella, sivupalkeissa sekä yksittäisien artikkelien yhteydessä.

Mainokset myydään 5 000 näyttökerran paketteina. Yhden paketin hinta on 25 euroa. Tällä hetkellä sivulatauksia on 150-200 päivässä, joten 5 000 näyttöä kertyy noin kuukaudessa. Niin sanottu CPM (cost per mille) on siis 5 euroa.

Mainos voi olla tekstimainos tai banneri. Jos banneria ei vielä ole valmiina niin ei hätää, Tajunta Media tarjoaa edullisia ratkaisuja graafiseen suunnitteluun ja mainonnan rakentamiseen.

Tajunta.netissä mainostamalla tavoitat tehokkaasti henkisestä kasvusta, rajatiedosta, vaihtoehtohoidoista, ihmismielen voimista, vastavirta-ajattelusta ja elämäntaidoista kiinnostuneet netinkäyttäjät.

2. Mainostaminen kaikilla Tajunta Median sivustoilla

Tajunta Median ylläpitämiin sivustoihin lukeutuvat Tajunta.net, Tajunta-kauppa, Tarokki.fi sekä Facebook-sivut. Kaupan päivittäiset sivulataukset ovat noin 300 päivässä ja Facebook-sivuilla on yhteensä noin 2 200 tykkääjää, joista 1 700 aktiivikäyttäjää. Noin viikon mittaisella kamppanjalla yltää siis helposti 10 000 näyttökertaan. Tällaisen kamppanjan kustannukset ovat vain 50 euroa.

Kaikki kampanjat on myös mahdollista kohdistaa kaupunkikohtaisesti.

Jos mainostaminen tai muunlainen yhteistyö kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen jyrki@tajunta.net tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin palaamme asiaan.

[contact-form 1 ”Yhteydenottolomake 1”]

 Posted by at 16.42