Menu Close

Viikon linkit

Kärsimysten näkeminen tuottaa mielihyvää aggressiivisille nuorille. Hmm.. Clockwork Orange? (vilkaise myös mitä yhdellä tämän hetken suosikkiblogaajistani, Arhi Kuittisella on asiaan sanottattavaa psykodynamiikan näkökulmasta)

Väkivaltapelit taas näyttävät lisäävän penskojen aggressiivista käyttäytymistä.

Pomot pettää eniten. Iltalehden tilaama kysely tukee mukavasti mm. Henry Laasasen esittämää mallia vallan ja seksuaalisuuden suhteesta.

Astronomiset havainnot viittaavat tunnetun universumin ulkopuoliseen maailmaan.

Paranormalia pohdiskelee skepsismin psykologiaa. Uskonnollisuuden psykologia alkaakin olla jo puhki psykologisoitua.

Meillä kirkkoherrat saa kenkää sukupuolta vaihtaessaan, Oregonissa D-kuppinen transvestiitti valitaan pormestariksi. Ei ne jenkit aina niin takapajuisia olekaan.

Amazoniassa kristinusko on ihmiskehon ominaisuus. Kristinuskon sekoittuminen alkuperäisuskontoihin luo välillä aika mielenkiintoisia ilmiöitä.

Siisti pyramideja ja kuolleita lemmikkejä diggaileva gnostilaiskristillinen lahko Summum taistelee sananvapauden puolesta korkeimmassa oikeudessa. Kyse on lahkon oikeudesta lahjoittaa opin perusfraaseja ilmentävä veistos julkiseen puistoon.

Taas uusi tutkimus todistaa, että aivojen rassaaminen pitää ne pidempään kondiksessa.

Pari hyvää todellisuuden hakkerointiin ja detournaukseen keskittyvää saittia: The Art of the Prank ja The Billboard Liberation Front.

The Psychedelic Library. Pieni kirjastollinen tekstejä psykedeeleistä ja niitä koskevista tutkimuksista.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.