Tajunnan seuraamisesta

 Posted by at 15.10  Blogi
helmi 202011
 

Sivupalkkiin on ilmestynyt pari uutta laatikkoa, jotka helpottavat Tajunnan seuraamista.

Facebook-sivu jatkaa toimintaansa, vaikka jostain kumman syystä Facebook ei suostu linkkaamaan sivustolle. Asian saa kierrettyä käyttämää NetworkedBlogs -applikaatiota. Jos siis haluat jakaa jonkun jutun Facebookissa, helpoiten se onnistuu klikkaamalla Tajunnan Facebook-sivulta NetworkedBlogisin automaattisesti julkaisemien likkien ”Share”-linkkiä.

Facebookiin linkkaaminen toimii jälleen. Joku plugari ryppyili, joten deaktivoin kaikki ja tuntuisi pelittävän ainakin uusien viestien osalta.

Facebookin lisäksi näppärä tapa pysyä päivityksistä kärryillä on seurata RSS-syötettä. Seuraaminen onnistuu tilaamalla päivitykset sähköpostiin Googlen Feedburner-palvelun kautta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi oikeanpuoleisen sivupalkista löytyvään kenttään ja klikkaa ”Tilaa”. Toinen vaihtoehto RSS-syötteiden seuraamiseen ovat erilaiset lukija-ohjelmat, esimerkiksi Google Reader, jota pääset käyttämään sivupalkista hiukan alempaa löytyvän Google-painikkeen kautta.

Tokihan Tajunta on myös Twitterissä, jonne julkaisut päivittyvät myös automaattisesti.  Twitter on synkattu Facebookin kanssa yhteen, lisäksi sinne päivittyvät automaattisesti myös Youtuben tapahtumat ja mahdollisesti myös jotain muuta, ei enää kestä kaiken tämän verkottumisen huumassa muisti perässä.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(vaaditaan)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.