Menu Close

Keskusteluryhmä: Ufot ja ufokokemukset

Uusi ryhmä nuorille ja nuorille aikuisille aloittaa Rajatiedon Keskuksessa, Uudenmaankatu 33, Helsinki.

Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 26.5.2009 klo 18, jonka aiheena “Ufot ja ufokokemukset”. Illan vetäjä on rajatiedon ja ufotutkimuksen konkari Tapani Koivula. Teetarjoilu. Rajatiedosta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Ryhmän on tarkoitus kokoontua vähintään neljästi vuodessa rakentavan keskustelun merkeissä. Tapaamisten aiheet, sisällöt ja mielipiteet otetaan huomioon niitä järjestettäessä.

Alustavia aiheita vuonna 2009 ovat elokuussa: “Kahden maailman väkeä – ovatko ihmisten kohtaamat henkiolennot todellisia?” ja joulukuussa: “Meditaatio – tie syvempään totuuteen”. Päivämäärät, ajat ja paikat ilmoitetaan mm nettisivuilla www.rajatieto.fi.

Tapaamisia ohjaa käsiteltävään aihealueeseen perehtynyt asiantuntija. Tapaamisiin osallistuu myös Rajatiedon Auttavan Puhelimen edustaja.

Järjestää Rajatiedon Yhteistyö ry

1 Comment

 1. Pertti Ryynänen

  Hei, kattelin tossa Jimin ufo-ohjelmaa ja tuli mieleen kolme tapausta, en todellakaan ole mikään hörhö ainakaan tietääkseni ja tapauksista on pitkä aika.

  Etelä Espanja El Pinillo (Malagasta vasemmalle Torremolinoksen lähellä) kun asuin ja istuin juna-asemalla joskus 90 luvulla katsellen valoisassa paikassa vuoristolle päin: Valkea kirkas pallo syöksyi vuoreen vähän aikaa lennettyään. Tosi säväyttävä kokemus! Kukaan ei oikein uskonut mitä olin nähnyt.

  Toinen V:n sarjan tyyliset lentävien lautaisten pilvi (monta kappaletta) taivaalla, paikallisessa lehdessä oli seuraavana päivänä kuva ja juttua joten ei kuviteltua.

  Kolmas Joensuussa Paskuniemen mökillä missä tapasin saksanpaimenen kanssa pellollla käydä jossa kerran oli palaneita ympyröitä ihan kuin joku olisi laskeutunut. Koitin hypätä ympyrästä toiseen mutta ei onnistunut kun luulin että joku hirvi olisi käynyt mutta niin tasaisia ei voi saada eläin aikaan. Harmi kun siihen aikaan ei ollut mitään digikameroita.

  Jokaisessa tapauksessa liki penskana, jäänyt kaivelemaan, onko muilla samoja kokemuksia?

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: