Menu Close

Itsehypnoosiin, vahingossa – Mediuutiset

Itsehypnoosiin, vahingossa – Mediuutiset.

Joanna Kichmeier löysi miehensä Helmutin, alias Hannibal Helmurton, tuijottamasta oudosti tyhjyyteen kotonaan Lontoossa. Helmut Kichmeier oli harjoitellut transsiin vaipumista, koska tarvitsi taitoa esiintyessään Kauhujen sirkuksessa miekannielijänä, kertoo Daily Telegraph.

Kichmeier oli harjoitellut peilin edessä, kun hän vaipui vahingossa syvään hypnoosiin. Vaimo löysi miehensä viereltä kirjan Hypnosis Medicine of the Mind. Kirja oli auki kohdasta, jossa kerrottiin hypnoosista nukutuksessa.

Hänet herätti hypnologi Ray Roberts.

3 Comments

  1. Katisar

    Hieman sensaatiohakuuisia nämä teidän artikkelinne hypnoosista. Koulutetut lääkärit, psykologit ja hammalääkärit käyttävät hypnoterapiaa menestyksekkäästi monien psykosomaattisten vaivojen hoitoon. Mielenkiintoisia hypnoterapeutteja on runsaasti etenkin tuolla rapakon toisella puolella, esimerkiksi Michael Yapco, joka on käynyt Suomessakin kouluttamassa ja Ernest Lawrence Rossi, joka on jungilainen analyytikko. Jotenkin kaipaisin tälle osastolle myös tällaista asiallista tietoa hypnoosista ja hypnoterapiasta.

  2. Von Qlippoth

    Juu olen itse harmitellut hiukan samaa, ettei hypnoosista ole saatu aikaiseksi pelkästään huumoriarvoon perustuvia uutisia kummempia juttuja. Ala on kuitenkin mitä kiinnostavin. Olen alustavasti sopinut haastattelun erään hypnoterapeutin kanssa, mutta toteuttaminen odottaa vielä vähän kiireettömämpiä aikoja. Kyllä suomestakin löytyy kiinnostavia tyyppejä.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.