Menu Close

Integral Finland – luento ja tapaaminen

Järjestämme Integral Finlandin ensimmäisen tapaamisen Helsingissä maanantaina 30.11.2009 klo 18.00 alkaen Metropolia Ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa Bulevardi 31. Integral Finlandin ja integraalimallin lyhyen esittelyn jälkeen Anssi Balk luennoi aiheesta Aikuisiän kehityspsykologia, integraalinen näkökulma, jonka jälkeen tilaisuus jatkuu keskustelulla.

Tilaisuuden ohjelma:
lyhyt Integral Finlandin ja integraalimallin esittely, Jani Mattsson (20 min)
luento aiheesta Aikuisiän kehityspsykologia, integraalinen näkökulma, Anssi Balk (1h 20 min)
vapaamuotoista keskustelua luennon aihepiiristä (20 min +)

Paikka: Vanha kemia -rakennuksen Auditorio, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Bulevardi 31, Helsinki
Aika: ma 30.11.2009 klo 18.00

“Emme havaitse maailmaa sellaisena kuin se on, vaan sellaisena kuin me olemme. Luento johdattaa osallistujat ymmärtämään paremmin niitä rakenteita, joiden varassa he ymmärtävät ja tulkitsevat kokemuksiaan.

– Mistä aineksista oman elämäntarinasi draama koostuu?
– Miten voit ymmärtää muutoksia omassa ajattelussasi?

Ajattelun ja identiteetin kehityksestä viimeisen 40 vuoden aikana tehty tutkimus on paljastanut piilotetun ulottuvuuden ihmisen mielessä – linssin, jota emme itse näe. Tuntemalla tämän linssin toiminnan voimme tehdä moniulotteisempia tulkintoja haasteista, joita päivittäin työssä sekä elämässä kohtaamme. Ei ole käytännöllisempää asiaa kuin hyvä (kehityksellinen) teoria.”

Luennon pitää Anssi Balk (DI, psykologi), joka on pioneeri konstruktivistis-kehityksellisen näkökulman soveltamisessa henkilöarviointiin, johtajien valmennukseen ja organisaation kehittämiseen.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki integraalisesta lähestymistavasta kiinnostuneet. Luennon jälkeen on mahdollisuus käydä keskustelua myös Integral Finlandin tulevasta toiminnasta.

Integral Finland

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.