Tajunta Media


Tarinoita Aavetaajuudelta


Tarinoita Aavetaajuudelta on lyhyiden spekulatiivisten äänikirjojen sarja. Äänikirjat ovat myynnissä vain digitaalisina latauksina.


Tarinoita Aavetaajuudelta 1
Bah Ghawanin ennustaja

Katri Alatalo


Veden äärellä me kaikki olemme eläimiä

Rassah on kaktusviinan voimalla sinnittelevä ennustaja, joka on menettänyt kykynsä nähdä tulevaan. Rassahin keitaalle saapuu nuori Izikhile, soturijoukon jahtaama naisvaras. Izikhile haluaa ennustuksen ja Rassah palkkiokseen jotain, mitä vain nainen voi tarjota.

Menneisyyden haamut ja tulevaisuuden toiveet kietoutuvat riipiväksi ja väkivaltaiseksi kohtaamiseksi keskellä Bah Ghawanin kuolevaa keidasta.

Katri Alatalo on jyväskyläläinen kirjailija, jolta on aiemmin julkaistu nuoremmille lukijoille suunnattu fantasiatrilogia Mustien ruusujen maa (Vaskikirjat). Bah Ghawanin ennustajan myötä Alatalo sementoi paikkansa myös varttuneemmalle yleisölle suunnatun, maanläheisen fantasian mestarina.

Bah Ghawanin ennustaja sijoittuu samaan aavikkofantasiamaailmaan kuin Katri Alatalon romaani Käärmeiden kaupunki (Gummerus 2017)


Kirjan voi tilata verkkokaupastamme (linkki).

Jos olet kiinnostunut arvostelukappaleesta tai digitaalisesta jälleenmyynnistä, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.