Julkaistuja tarinoita

Tämän sivun päivittäminen on vähän unohtunut, joten lienee korkea aika luoda pikainen silmäys viimeaikaisiin kirjoitusprojekteihin.


Tähän mennessä kirjoittamiani tarinoita on julkaistu äänikirjojen lisäksi kolmessa novellikokoelmassa. Ensimmäinen julkaisu oli Mustaa lihaa -kyberpunk-antologian niminovelli. Tarina kertoo parantaja Tenho Rautapään eeppisestä matkasta Kalliosta Katajanokalle halki perussuomalaisen dystopian.

Toinen julkaistu novelli löytyy splatterpunk-antologiasta Ja hän huutaa. Novelli on nimeltää Kirurgi ja se kertoo synkeän kauhutarinan Syövän Jumalan palvelijoista.

Kolmas tarina on edellisen tapaan kauhua ja liittyy URS-kollektiivin kehittämään Stepanin koodeksi -mytologiaan. Tarinassa tuo mystinen kirja kylvää tututtuun tapaan ympärilleen moraalia, materiaa ja ihmismieltä korruptoivaa pahuutta. Tähän melko simppeliin lähtökohtaan olen pyrkinyt yhdistämään lähes feministisen näkökulman nuoren tytön seksuaaliseen heräämiseen ja aimo annoksen goottiromanttista teiniangstia. Novelli on julkaistu uunituoreessa kokoelmassa Hopeoitu vainaja ja muita sivuja Stepanin koodeksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *