Jouluinen Ilmari Rautapää -seikkailu

Ilmari Rautapää -seikkailu Joulun ihme, joka oli viime joulun aikoihin luettavissa Aavetaajuus.fi-sivustolla, on nyt julkaistu myös äänikirjana.

Tarina sisältyy myös Aavetaajuus-podcastin bonusjaksoon, joka on linjoilla nyt vuodenvaihteeseen asti. Joulun ihmeen voi siis kuunnella siihen asti ilmaiseksi.

Aavetaajuus-podcast oli muutaman vuoden telakalla muiden kiireiden takia, mutta nyt olen taas julkaissut sitä muutaman jakson verran.

Podcastin painotus on yhä spefinovelleissa, mutta yritän saada jaksoihin mukaan myös lyhyitä haastatteluja kirjoittajilta. Pyrkimykseni on tehdä podcastia mahdollisimman yksinkertaisesti ja stressittömästi kaiken muun ohessa, joten tekninen laatu saattaa vaihdella. Tarinoiden laadusta en kuitenkaan tingi.

Stepan-novelli Homunkulus

Neljännessä Stepanin koodeksi -mytologian ympärillä pyörivässä novelliantologiassa Tulikirjaimet ja muita sivuja stepanin koodeksista julkaistiin myös novellini Homunkulus.

Se kertoo Janista, joka saa käsiinsä epämääräisestä lähteestä peräisin olevia siemeniä, joiden avulla hän valmistaa homunkuluksen, pienen ihmistä muistuttavan apuolennon. Kaikki ei luonnollisestikaan suju kuin Strömsössä.

Kirjan voi hankkia paperisena tai sähköisenä.

Tein kirjaan myös kansikuvan ja kansitaiton.

Kuvan originaali on myynnissä.
Öljy kankaalle, 29,5 x 40 cm, 400 €

 

Valokuvapotretteja

Kuvaamiani potretteja.

Marraslahden radio

Kirjoitin ja toteutin viisiosaisen podcastsarjan.

Marraslahden radio on mustan huumorin sävyttämä fiktiopodcast, jossa seurataan kurjuuden, keripukin ja unholasta palanneiden kansanperinteen hahmojen rampauttamaa elämää kaakkoissuomalaisessa Marraslahden kylässä.

Ilmestyneet viisi jaksoa koostuvat radion uutislähetyksistä, mutta jatko tulee toivoakseni olemaan kokonaan dramatisoitu.

Tutustu Marraslahden radioon tarkemmin täältä.

Ilmari Rautapää manan mailla

Ilmari Rautapää seikkailee jälleen äänikirjamuodossa!

Manan mailla -tarina vie Ilmarin epäonnisen meedioistunnon kautta palkatulle keikalle. Miten se onnistuu ja minkälaisia käänteitä tulee vastaan, jääköön kuulijan selvitettäväksi.

Äänikirja löytyy tietenkin Aavetaajuudelta sekä Elisa kirjasta ja Storytelistä.

Artikkeli kirjoittamisesta


Aavetaajuudelle tarjotaan silloin tällöin tarinoita julkaistavaksi. Useimmiten tekstit ovat aloittelijoiden kynistä lähtöisin, eivätkä tarinankerronnan perusasiat ole kirjoittajilla vielä täysin hanskassa. Heitä varten kirjoitin tiiviihkön artikkelin Muutamia huomioita julkaisukelpoisen tarinan kirjoittamisesta.

Uusi Ilmari Rautapää -tarina

En muistanut aikaisemmin tänne lisätä, mutta tuossa joulun alla julkaisin uuden Ilmari Rautapää -tarinan Joulun ihme. Kuten arvata saattaa, Ilmari seikkailee jouluisissa tunnelmissa, eikä yllättäviltä (ja kammottavilta!) käänteiltä voida välttyä.

Voit lukea tarinan täältä.

Kuvitukset myös omaa käsialaa.

Bah Ghawanin ennustaja

Kuvitus äänikirjan kansikuvaksi. Pyrkimys on käyttää gif-animaatiota digijulkaisun kansikuvana aina kun mahdollista.

Bah ghawanin ennustaja on Tarinoita Aavetaajuudelta -äänikirjasarjan ensimmäinen osa. Lataa äänikirja Aavetaajuus-kaupasta.

Legenda

Legenda on westerniä ja scifiä yhdistelevä lyhytelokuva, jonka teimme alkujaan Uneton48-kilpailuun. Kilpailussa se ei juuri pärjännyt, mutta itse olen rainan rehtiin pulp-henkeen ihan tyytyväinen.

Elokuva perustuu käsikirjoitukseeni, ohjaamassa olimme minä, Kimi Mattila ja Janne Saarinen. Kuvaus ja leikkaus ovat myös enimmäkseen omaa kädenjälkeäni.

Vii

Tein kirjasen Nikolai Gogolin Vii-nimisestä pitkästä novellista. Tarina on ilmestynyt aikaisemmin nimillä Demonien ruhtinatar ja Maahisten valtiatar, mutta itse päädyin enemmän alkuperäistä nimeä mukailevaan nimeen Vii.

Kirjaan piti tietenkin keksiä myös kansi, joten maalasin sitä varten näkemykseni kirjan nimihahmosta.

Kirjasen voi tilata täältä.

Originaali on myös myynnissä hintaan 400 € (sis. ALV).
Oljy kankaalle, 30 x 40 cm.